Menu
Sluiten
Sluiten

The Denim Guide

Skinny Fit Jeans

De skinny jeans wordt ook wel de zeer smalle broek genoemd. Deze fit is de laatste jaren niet meer weg te denken uit onze garderobe. Het model is aansluitend en accentuerend. Het draagcomfort is optimaal dankzij het hoge stretchgehalte.

Alle Skinny Jeans
Ontdek nu

De populairste skinny jeans

Slim Fit Jeans

De slim jeans is onze bestseller met smalle pijpen en een comfortabele pasvorm. De jeans accentueert het vrouwelijke silhouet en flatteert de benen. Dankzij het elastische materiaal voegt de jeans zich naar je benen.

Alle Slim Jeans

De populairste slim jeans

Straight Fit Jeans

De straight jeans is een echte klassieker met een rechte, casual snit. Ideaal voor vrijwel alle figuurtypes. Deze fit is altijd modieus!

Alle Straight Jeans

De populairste straight jeans

Bootcut Fit Jeans

Het trendmodel van het seizoen: de bootcut jeans. De jeans met uitlopende pijpen bezorgt je een supermoderne look. Dankzij het uitlopende model worden je benen optisch langer en dus slanker.

Alle Bootcut Jeans
Ontdek nu

De populairste bootcut jeans

Relaxed Fit Jeans

De naam relaxed fit, ook wel boyfriend jeans genoemd, spreekt voor zich. De losse, casual pasvorm garandeert hoog draagcomfort. De jeans heeft gewoon alles: het model is comfortabel én cool.

Alle Relaxed Jeans

De populairste relaxed jeans

TRENDJEANS

Eye-catching jeans met fraaie details, speelse borduursels en een destroyed look.  Ook al is de jeanstrend tijdloos − deze jeans mogen niet op je huidige favorietenlijstje ontbreken!

Alle Trendjeans

De populairste trendjeans

Een moment geduld alstublieft...

Fout