EXTRA KORTING: 20%* op de sale!

EXTRA KORTING: 20%* op de sale!

               

CODE:

20% extra korting op de sale

20% extra korting op sale artikelen - alleen voor bestaande en nieuwe leden!

Samen voor Oekraïne
#standwithukraine
Wij nemen onze verantwoordelijkheid

De s.Oliver Group neemt zijn verantwoordelijkheid voor de medemens. We ondersteunen in nauwe samenwerking met het districtskantoor Würzburg en lokale hulporganisaties de vluchtingen die uit het Oekraïense oorlogsgebied komen. Bij ons hoofdkantoor hebben we een centrum voor de eerste opvang ingericht.

Wie ondersteunen we?

In onze kantoorgebouwen heeft een intern team medewerkers samen met hulporganisaties een onderkomen voor maximaal 175 vluchtingen gerealiseerd. We heten hier met hulp van de organisatie Ruricher Hilfswerk mensen uit Oekraïne welkom. In het onderkomen kunnen gezinnen privacy hebben. Het s.Oliver Health Center neemt de medische zorg op zich en de bedrijfskantine verzorgt het eten. Het personeel van de s.Oliver Group draagt ook actief een steentje bij: ze doneren hygiënepakketten aan de vluchtelingen, zodat ze aan het begin in de belangrijkste behoeften zijn voorzien. Ook helpen ze met hun talenkennis bij het vertalen.

Zo helpen we ter plekke

Als bedrijf vinden we het belangrijk onze solidariteit te tonen en de mensen in hun benarde toestand te helpen. Het doel is om alle krachten en vaardigheden te bundelen en te zorgen dat de kinderen in het oorlogsgebied beschikken over kleding, verbandmiddelen, voedingsmiddelen en drinkwater. Samen met #WeAreAllUkrainians, het initiatief van Dr. Vladimir Klitschko en Tatjana Kiel, CEO van Klitschko Ventures, ondersteunen wij de mensen in Kiev met een donatie van 18.000 stuks herfst-/winterkleding voor dames, heren en kinderen. Ze komen terecht bij de mensen die hun woning hebben moeten verlaten of die heel hun hebben en houden zijn verloren. De goederen worden samen met veel andere hulpgoederen via het DB-hulpkonvooi naar Oekraïne gebracht en daar op basis van de behoeften verdeeld. 

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout

Sluiten

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout

Sluiten