Aanmelden voor de nieuwsbrief en direct profiteren van 10%* korting    Nu aanmelden

Aanmelden voor de nieuwsbrief en direct profiteren van 10%* korting    Nu aanmelden

Met onze nieuwe service Click & Collect kunt u ontspannen van thuis uit online bestellen en uw pakket in een van onze s.Oliver stores* in Nederland laten bezorgen. Daarbij profiteert u van de flexibele afhaaltijden in onze stores. Ook ideaal voor degenen die graag online bestellen, maar zelden thuis zijn. Alles natuurlijk zonder verzendkosten.

In de s.Oliver store* hebt u bovendien de mogelijkheid om uw bestelling direct te passen en vakkundig advies van onze medewerkers in te winnen. Als uw bestelling u toch niet bevalt, kunt u het pakket binnen 14 dagen gratis in een s.Oliver store* of in een postkantoor afgeven.

Zo werkt het:

1. Online shoppen:
Online shoppen of in een s.Oliver store samen met een medewerker - via onze s.Oliver tablet - shoppen en het artikel van uw keuze in het winkelmandje leggen.

2. Store selecteren:
Als bezorgadres 'levering aan een s.Oliver store' selecteren. Vervolgens het gewenste bezorgadres selecteren.

3. Informatie over de bestelling:
U ontvangt meteen een orderbevestiging per e-mail. Zodra uw pakket is verstuurd, ontvangt u het traceernummer waarmee u via DHL de bezorgstatus van uw bestelling kunt volgen. U ontvangt de factuur per e-mail of in een pakket, zoals u dat wenst.

4. Afhalen van uw bestelling:
Uw bestelling kan in de store van uw keuze* binnen 10 werkdagen na ontvangst worden afgehaald. Voor het afhalen hebt u enkel een geldig identiteitsbewijs nodig (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs). Natuurlijk kunt u uw pakket ook door iemand anders laten afhalen. U dient deze persoon dan een volmacht te verlenen.

*Alle deelnemende s.Oliver stores vindt u in onze STOREFINDER

Terug naar de categorie

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout

Sluiten

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout

Sluiten