20%* s.Oliver Card VIP Shopping & 25%* korting met de app!

CODE:

*Vorwaarden
Je s.Oliver Card-voordeel

T/m 7 juni ontvang je bij het shoppen met je s.Oliver Card exclusief 20% VIP korting. Onze tip: shop direct in de app en profiteer zelfs van 25% korting! Geldt ook voor nieuwe aanmeldingen en in alle deelnemende stores.

Download on the App Store Get it on Google Play

Vorwaarden

*Geldig t/m 7-6-2020. 20% korting in de online shop, 25% korting in de s.Oliver fashion app inwisselbaar na het invoeren van de code en het inloggen met je s.Oliver Card. In deelnemende stores, (www.soliver.com/presale), outlets uitgezonderd, met 20% korting op vertoon van de s.Oliver Card, 25% korting op vertoon van de digitale klantenkaart in de app. Ook geldig voor nieuw geregistreerde klanten. Kan tijdens de actieperiode meerdere keren worden ingewisseld. Kan niet met andere waardebonnen of acties worden gecombineerd. Niet inwisselbaar voor reeds gedane aankopen.

We zijn er weer voor je, ook in de store! Lees meer over onze veiligheidsmaatregelen

Stay safe
COVID-19: voor jouw en onze veiligheid.

De gezondheid en het welbevinden van iedereen heeft onze hoogste prioriteit. Daarom gelden bij ons in de stores en bij bestellingen in de online shop de hoogste hygiënenormen. Zo kun je onbezorgd bij ons blijven shoppen.

Online: Verzendkostenvrij | de hoogste hygiënenormen | een contactloze levering

In ons magazijn garanderen we de bescherming door middel van bijzondere veiligheids- en hygiënemaatregelen, zoals de extra reinigings- en desinfectiemaatregelen. Alleen de meest noodzakelijke medewerkers zijn ter plaatse en externe personen hebben momenteel geen toegang.

Je bestelling kan contactloos bij je thuis of in een pakketshop worden geleverd. Jouw pakketje wordt meestal na 3 tot 5 dagen bezorgd – bij standaardverzending nu ook zonder verzendkosten!

In de stores: afstand houden | betalen met pinpas

We houden ons aan de door de regering opgelegde maatregelen met betrekking tot de bezoekerscapaciteit en willen je vriendelijk vragen afstand te houden.

We stellen het zeer op prijs als je er in onze stores voor kiest om met pinpas te betalen, om zo het contact tot een minimum te beperken. We accepteren ook nog steeds de overige betaalmethodes.

Brands

(4.860 artikelen)
 • Confectie / schoenen
  Maten
  Vervaardiging van / inch ( W / L)
  Bodywear
  Overige
  Andere maten

Artikelen filteren

Artikelen filteren

Maat

Confectie / schoenen
Maten
Vervaardiging van / inch ( W / L)
Bodywear
Overige
Andere maten

Kleur

Pasvorm

Pijpen

Style

Prijs

Brand

Motief

Materiaal