Slechts voor korte tijd: tot wel -20%* extra in de wintersale

-20%* extra sale

CODE:

Meer items, meer korting!

De wintersale gaat verder. Vanaf nu krijg jij nog -20%* extra op de afgeprijsde looks. Scoor nu jouw favorieten!

Voorwaarden

*Geldig t/m 31-1-2022. 20% korting op reeds afgeprijsde artikelen bij een bestelling in de online shop na het invoeren van de code in het winkelmandje. Kan meerdere keren worden ingewisseld. Kan niet worden gecombineerd met andere vouchers of acties. Niet inwisselbaar voor eerdere aankopen.

Is je verzending extra dringend?

Bij verzending met DHL Express wordt je levering binnen de 1-2 werkdagen* gegarandeerd, voor zover je jouw bestelling hebt opgegeven vóór 14.00 uur. Deze service kost onafhankelijk van de grootte en het gewicht € 7,99 per bestelling. De precieze levertijd is afhankelijk van je postcodegebied, een overzicht vind je hier DHL EXPRESS postcodegebied

Bij betaling via creditcard kan in uitzonderlijke gevallen de vermelde bezorgtijd met een dag worden verlengd. Voor de veiligheid van onze klanten en om misbruik met creditcards uit te sluiten, wordt het artikel pas na een positief antwoord van de betreffende kredietinstelling verzonden. In dit geval wordt de toeslag natuurlijk niet in rekening gebracht.

LET OP: Expresbestellingen kunnen niet bij een locker of store worden bezorgd! Het is helaas niet mogelijk om via DHL Express parfum of aerosolhoudende stoffen te versturen. In geval van een retourzending worden de kosten voor Express-levering niet vergoed!

*Uitgezonderd leveringen op zaterdag, zon- en feestdagen

Terug naar de categorie

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout

Sluiten