Alleen vandaag: 10%, 20% of 30%* met het rad van fortuin op alles!

30%* korting met het rad van fortuin op alles!

Cyber Monday
10%, 20% of 30%? Draai nu

Vandaag op Cyber Monday maak je kans om met jouw s.Oliver Card 30% korting op het complete assortiment te ontvangen. Draai aan het rad en profiteer van 10%, 20% of zelfs 30% korting.

Het aftellen is begonnen! Scoor alleen vandaag 30%* korting op alle artikelen!

Het aftellen is begonnen! Scoor alleen vandaag
30%* korting op alle artikelen!

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden
×

Is je verzending extra dringend?

Bij verzending met DHL Express wordt je levering binnen de 1-2 werkdagen* gegarandeerd, voor zover je jouw bestelling hebt opgegeven vóór 14.00 uur. Deze service kost onafhankelijk van de grootte en het gewicht € 7,99 per bestelling. De precieze levertijd is afhankelijk van je postcodegebied, een overzicht vind je hier DHL EXPRESS postcodegebied

Bij betaling via creditcard kan in uitzonderlijke gevallen de vermelde bezorgtijd met een dag worden verlengd. Voor de veiligheid van onze klanten en om misbruik met creditcards uit te sluiten, wordt het artikel pas na een positief antwoord van de betreffende kredietinstelling verzonden. In dit geval wordt de toeslag natuurlijk niet in rekening gebracht.

LET OP: Expresbestellingen kunnen niet bij een locker of store worden bezorgd! Het is helaas niet mogelijk om via DHL Express parfum of aerosolhoudende stoffen te versturen. In geval van een retourzending worden de kosten voor Express-levering niet vergoed!

*Uitgezonderd leveringen op zaterdag, zon- en feestdagen

Terug naar de categorie

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout

Een momentje a.u.b. – je geduld wordt beloond

Fout